Referentie

Hoe wordt Linfosys ervaren door onze klanten? Lees het hier!

Michiel Slaats

Shoesme
Linfosys acteert op een zeer professioneel niveau, zonder poeha en met direct en prettig persoonlijk contact. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg, dat van Linfosys in Goirle, we spreken dezelfde taal. Ze doen altijd hun uiterste best voor ons, staan altijd voor ons klaar. Als er bijvoorbeeld storing is bij Ziggo en wij daardoor geen internet hebben, gaan ze daar voor ons achteraan. Het grootste voordeel van de samenwerking met Linfosys is dat we één aanspreekpunt hebben. Dat is al zo sinds het begin en is zo gebleven ook al is Linfosys inmiddels flink gegroeid.
Bekijk deze referentie

Sander Scholten

First Care
Drie jaar geleden was het tijd voor een verbeter- en professionaliteitsslag. We wilden vooral makkelijker werken en vanaf elke plek bij onze programma’s, e-mail en bestanden kunnen. We hebben dit samen met Linfosys gerealiseerd door bij hen de Cloud in te gaan. Hiermee kiezen we ook voor gemak en veiligheid. Tot die tijd bood Linfosys ondersteuning voor de server die we zelf in huis hadden. Toen deze herhaaldelijk uitviel, wilden we er vanaf. Inloggen op deze server vanaf een andere locatie ging moeizaam, ook dat was een groot nadeel.
Bekijk deze referentie

Christel van den Reek

MARKadvocaten
Bij Linfosys zijn wij verzekerd van een professionele en veilige partner. Linfosys weet hoe belangrijk het is dat wij altijd bij onze dossiers moeten kunnen. Op afstand kunnen inloggen op ons systeem en op ieder moment van de dag (en soms ook nacht) in de digitale dossiers kunnen is voor ons een must. Bij Linfosys gaat dat altijd goed. Niet nadenken, maar gewoon inloggen en werken.
Bekijk deze referentie

Eelco van de Graaf

JacoMIJ
Linfosys levert al 15 jaar zijn diensten aan ons en de reden dat dit al zo lang werkt is omdat er een vertrouwen aan de basis ligt. Jacomij is gewent aan kwaliteit en daarbij staan stabiliteit en continuïteit van ons systeem hoog in het vaandel. Tot op heden is onze keuze altijd onsite geweest. Linfosys als partner heeft altijd goed met ons meegedacht om tot de juiste keuzes daarin te komen.
Bekijk deze referentie

Fons de Kok

Kamerbeek advocaten
Kamerbeek Advocaten werkt al ruim 15 jaar samen met Linfosys. Linfosys ontzorgt ons volledig op het gebied van onze ICT. Onze server draait bij Linfosys, al onze websites draaien op de servers van Linfosys en daarnaast verzorgt Linfosys ook de inrichting op IT gebied bij ons op kantoor. Of het nu gaat over de aanschaf van een nieuw scherm, een uitstekend functionerende WIFI verbinding of de installatie van een nieuwe applicatie.
Bekijk deze referentie