Flexibel

Wij zorgen voor de flexibiliteit die je als ondernemer nodig hebt.

De wereld van ondernemers verandert snel. Nieuwe informatietechnologieën volgen elkaar in een rap tempo op. Als ondernemer moet je flexibiliteit in de breedste zin van het woord nastreven om het hoofd boven water te houden.

Wij van Linfosys snappen als geen ander dat een ICT-landschap onder controle en stabiel moet zijn en tegelijkertijd innovatief en flexibel. Niet alleen zorgen wij ervoor dat wijzelf flexibel zijn in ons ondernemen, ook we bieden die flexibiliteit graag aan onze klanten. ICT moet bijdragen aan de corebusiness van jouw organisatie, waarbij security en (klant-)data gewaarborgd zijn. Dit komt tot uiting in de manier waarop wij ondernemen en in de producten en diensten die wij je aanbieden.

Zo hebben we een eigen datacenter, waardoor wij zelfstandig opereren en flexibel zijn in alles wat wij doen. Wij passen onze werkwijzen, producten en diensten aan de veranderende wereld aan en leveren. Dit geldt ook voor onze serviceverlening die wij desgewenst 24/7 leveren. Ons productenpalet bied je veel flexibiliteit vanwege de schaalbaarheid en de tijd- en plaats onafhankelijkheid die wij je bieden met VoIP, online werkplekken, werken in de cloud en hosted exchange. Samenwerken met Linfosys op ICT-gebied levert je de flexibiliteit die je als ondernemer nodig hebt.