skip to Main Content

De wereld van ondernemers verandert snel, nieuwe informatietechnologie├źn volgen elkaar in een rap tempo op. Als ondernemer moet u flexibiliteit in de breedste zin van het woord nastreven om het hoofd boven water te houden.

Wij van Linfosys snappen als geen ander dat een ICT-landschap onder controle en stabiel moet zijn, en tegelijkertijd innovatief en flexibel. Niet alleen zorgen wij ervoor dat wijzelf flexibel zijn in ons ondernemen, maar we bieden die flexibiliteit ook aan onze klanten. ICT moet volgens ons bijdragen aan de corebusiness van uw organisatie, waarbij security en (klant-)data geborgd zijn. Dit komt tot uiting in de manier waarop wij ondernemen en in de producten en diensten die wij u aanbieden.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een eigen datacenter, waardoor wij zelfstandig opereren en flexibel zijn in alles wat wij doen. Wij passen onze werkwijzen, producten en diensten aan de veranderende wereld aan en leveren onze klanten maatwerk. Dit geldt ook voor onze serviceverlening, die wij desgewenst 24/7 leveren. Ons productenpalet biedt u veel flexibiliteit vanwege de schaalbaarheid en de tijd- en plaats onafhankelijkheid , die wij u bijvoorbeeld bieden met VoIP, online werkplekken, werken in de cloud en hosted exchange. Samenwerken met Linfosys op ICT-gebied levert u de flexibiliteit die u als ondernemer nodig heeft.