skip to Main Content

Omschrijving

Als u zoekt naar de letterlijke betekenis van het woord ‘hosting’, dan wordt de link gelegd naar gastheerschap. Webhosting houdt in dat u voor uw website gebruik maakt van een externe gastheer. U huurt opslag, rekenkracht en geheugen. Uw website wordt gehost via een server, die 24/7 in verbinding staat met het internet. Als uw domeinnaam wordt getypt in een browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Microsoft Edge etc.) dan wordt automatisch naar uw bestanden doorgeleid. Op deze manier is uw website wereldwijd zichtbaar.

Vindbaarheid van uw website is een groot goed, want hoe gemakkelijker uw website gevonden wordt, hoe meer bezoekers u op uw site zult ontvangen. Meer bezoekers leidt tot meer klanten. Bij Linfosys beschikken wij over eigen webservers, die in onze Private Cloud gehost en beschermd worden door actieve firewalls. Hiermee wordt hard gewerkt aan het buiten de deur houden van hackers, Trojans en virussen. Besluit u te kiezen voor Linfosys als gastheer, dan is uw website in veilige en vertrouwde handen.

Tarieven

Webpakket Standard Pro Advanced
Webruimte 2GB 4GB 7GB
Linux Hosting (Apache)
Statistieken
Dataverkeer Fair use Fair use Fair use
Domeinen 1 2 3
Subdomeinen 10 15 25
MySQL
FTP Accounts 5 25 Onbeperkt
Back-up (website & MySQL)
E-mail
POP3 10 15 25
POP3 Aliassen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
SMTP Optioneel Optioneel Optioneel
Prijzen
Prijs (per maand) € 10,00 € 18,00 € 25,00

Prijzen zijn excl. 21% btw

Opties

E-mail Prijs (per maand)
Hosted Exchange (3GB) per stuk € 6,95
Hosted Exchange uitbreiding 3 GB € 5,00
b-SMTP Anti spam/virus per account € 3,00
Database MySQL 5
MySQL 5 (1Gb, 1 database, 2 users) € 3,50
MySQL 5 (2Gb, 2 databases, 4 users) € 6,00
MySQL 5 (5Gb, 5 databases, 10 users) € 11,00

Uw MySQL Database(s) zijn online te beheren via een online management tool (phpMyadmin).

Prijzen zijn excl. 21% btw

SSL Certificaten

Wij zorgen er bij Linfosys voor dat alle data, die u als klant maakt, verspreidt en deelt, versleuteld zijn. Dit doen wij met behulp van Secure Sockets Layer (SSL)-certificaten. Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept.

SSL-certificaten koppelen een beveiligde sleutel aan de verbinding van een website. Voor u is dit zichtbaar als het slotje in de adresbalk van uw browser. Hiermee wordt bereikt dat u uw gegevens, zoals betalings- en persoonsgegevens, wachtwoorden en dergelijke, veilig online kunt invoeren zonder tussenkomst van derden die uw gegevens mogelijk willen onderscheppen. Door het gebruik van SSL-certificaten blijven wij voor u onder andere hackers een stap voor.

Er zijn verschillende SSL-certificaten die Linfosys voor u kan verzorgen. De validaties die we leveren zijn: domeinvalidaties, organisatievalidaties en uitgebreide validaties. Welke validaties heeft u nodig? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze!

  • Domeinvalidatie vanaf € 8,00 per jaar
    beveiligde verbinding voor publieke websites zonder commerciële functie
  • Organisatie validatie vanaf € 35,00 per jaar
    beveiligde verbinding voor publieke websites
  • Uitgebreide validatie vanaf € 95,00 per jaar
    beveiligde verbinding voor websites of webshops van banken en andere commerciële websites

Bas de Vet

Contact opnemen