Websitehosting

Wij zorgen ervoor dat jouw website en veilige en vertrouwde handen ligt.

Als je zoekt naar de letterlijke betekenis van het woord ‘hosting’ wordt de link gelegd naar gastheerschap. Webhosting houdt in dat je voor jouw website gebruik maakt van een externe gastheer. Je huurt opslag, rekenkracht en geheugen. Jouw website wordt gehost via een server, die 24/7 in verbinding staat met het internet. Als jouw domeinnaam wordt getypt in een browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Microsoft Edge etc.) wordt er automatisch naar jouw bestanden doorgeleid. Op deze manier is jouw website wereldwijd zichtbaar.

Vindbaarheid is een groot goed, want hoe gemakkelijker jouw website gevonden wordt, hoe meer bezoekers je ontvangt. Meer bezoekers leidt tot meer klanten. Bij Linfosys beschikken wij over eigen webservers, die in onze Private Cloud gehost en beschermd worden door actieve firewalls. Zo wordt er hard gewerkt aan het buiten de deur houden van hackers, Trojans en virussen. Kies je voor Linfosys als gastheer, dan is jouw website in veilige en vertrouwde handen.

Veilig en snel met WordPress

Onze servers zijn ingericht om WordPress goed en veilig te hosten. Dit CMS heeft zich geruime tijd bewezen als een flexibel en breed inzetbaar systeem. Veel van onze klanten maken gebruik van WordPress. Reden genoeg voor ons om er zelf gebruik van te maken, maar ook om onze dienstverlening te optimaliseren voor dit systeem.

 • Server back-ups
  Een back-up van je website en database wordt elke nacht gemaakt.
 • Server updates en upgrades
  Nieuwe versies van server software worden geïnstalleerd. Servers worden vernieuwd en veiligheid patches worden adequaat doorgevoerd.
 • SLA en Monitoring
  Ons datacenter wordt 24×7 gemonitord. In geval van calamiteiten worden wij gewaarschuwd en nemen wij gepaste actie.
Webpakket Standard Pro Advanced
Webruimte 2GB 4GB 7GB
Let’s Encrypt SSL
Linux Hosting (Apache)
Statistieken
Dataverkeer Fair use Fair use Fair use
Domeinen 1 2 3
Subdomeinen 10 15 25
MySQL
FTP Accounts 5 25 Onbeperkt
Back-up (website & MySQL)
E-mail
POP3 10 15 25
POP3 Aliassen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
SMTP Optioneel Optioneel Optioneel
Prijzen
Prijs (per jaar) € 142,80 € 190,40 € 226,10

Prijzen zijn excl. 21% btw

Bij Linfosys zorgen wij dat alle data die je als klant maakt verspreidt versleuteld zijn. Dit doen wij met behulp van Secure Sockets Layer (SSL)-certificaten. Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server, zodat vertrouwelijke gegevens niet onderschept worden.

SSL-certificaten koppelen een beveiligde sleutel aan de verbinding van je website. Voor jou is dit zichtbaar als het slotje in de adresbalk van jouw browser. Hiermee wordt bereikt dat je jouw gegevens, zoals betalings- en persoonsgegevens, wachtwoorden en dergelijke veilig online kunt invoeren zonder tussenkomst van derden die gegevens mogelijk willen onderscheppen. Door het gebruik van SSL-certificaten blijven wij onder andere hackers een stap voor.

Er zijn verschillende SSL-certificaten die Linfosys voor je kan verzorgen. De validaties die we leveren zijn: domeinvalidaties, organisatievalidaties en uitgebreide validaties. Welke validaties heb je nodig? Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze!

 • Domeinvalidatie vanaf € 8,00 per jaar
  beveiligde verbinding voor publieke websites zonder commerciële functie
 • Organisatie validatie vanaf € 35,00 per jaar
  beveiligde verbinding voor publieke websites
 • Uitgebreide validatie vanaf € 95,00 per jaar
  beveiligde verbinding voor websites of webshops van banken en andere commerciële websites

Roel Dirksen

Contact opnemen