Persoonlijk

Bij Linfosys komen wij samen tot toekomstbestendige automatiseringsoplossingen voor jouw bedrijf.

Het uit handen geven van ICT is geen makkelijke en dagelijkse keuze. In de wereld van ICT zijn veel mogelijkheden en aanbieders. Bij Linfosys gunnen wij je een partner. Een partner die zich optimaal inleeft in de bedrijfsprocessen, een partner die de juiste keuzes voor je maakt op basis van behoeften en wensen en een partner die samen met jou opzoek gaat naar de beste ICT-oplossing. Wij zijn deze partner graag voor je.

Wij begeleiden onze klanten van het eerste gesprek tot aan het vaste, reguliere onderhoud. Onze medewerkers bij de servicedesk staan ‘virtueel’ persoonlijk voor je klaar. Ook zijn wij de trotse eigenaar van een uniek eigen datacentrum. Wij hoeven jouw gegevens niet op servers van een derde partij te parkeren, maar houden die in hartje Goirle volledig in eigen beheer. Op een unieke manier gaan wij zorgvuldig met data om. Persoonlijker kan bijna niet.

Cloudoplossingen verdienen een persoonlijke aanpak. Jij vertelt hoe jouw bedrijf werkt, zodat wij een duidelijk overzicht krijgen van alle bedrijfsprocessen. Hierna gaan we in begrijpelijke taal van gedachte wisselen, waarbij we moeilijke ICT-termen weg laten. Bij Linfosys komen wij samen tot toekomstbestendige automatiseringsoplossingen voor jouw bedrijf.