skip to Main Content

Het uit handen geven van uw ICT is geen gemakkelijke en dagelijkse keuze. Er zijn in de wereld van ICT vele mogelijkheden en aanbieders. Bij Linfosys gunnen wij u een partner. Een partner die zich optimaal inleeft in uw bedrijfsprocessen, een partner die de juiste keuzes voor u maakt op basis van uw behoeften en wensen en een partner die samen met u opzoek gaat naar de best passende ICT-oplossing. Wij willen deze partner graag voor u zijn.

Wij begeleiden onze klanten van het eerste gesprek tot aan het vaste, reguliere onderhoud. Onze medewerkers bij de servicedesk staan ‘virtueel’ persoonlijk voor uw klaar. Ook zijn wij de trotse eigenaar van een uniek eigen datacentrum. Wij hoeven uw gegevens niet op servers van een derde partij te parkeren, maar houden die in hartje Goirle volledig in eigen beheer. Op een persoonlijke manier gaan wij dus zorgvuldig met uw data om. Persoonlijker kan bijna niet.

Cloudoplossingen verdienen in onze ogen een persoonlijke aanpak. U vertelt hoe uw bedrijf werkt, zodat wij een duidelijk overzicht krijgen van alle bedrijfsprocessen. Vervolgens gaan we in begrijpelijke taal van gedachte wisselen, waarbij we moeilijke ICT-termen desgewenst buiten beschouwing laten. Bij Linfosys komen wij samen met u tot toekomstbestendige automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf.