Overal

Overal veilig beschikbaarheid van je bedrijfsdata.

De wereld draait op informatie en dan vooral op die van de digitale soort. Als ondernemer krijg je hier hoe dan ook mee te maken. Tegenwoordig gaat het vooral over plaats- en tijd onafhankelijk werken en dat moet je als bedrijfseigenaar mogelijk maken.

Uiteraard gaat overal werken gepaard met zorgen over de veiligheid en de beschikbaarheid van informatie. Toch moet je regelen dat bedrijfscommunicatie altijd mogelijk is en dat bedrijfsdata overal beschikbaar zijn. Zo niet, dan riskeer je dat je het bedrijf buiten de markt plaatst. Linfosys kan je een aantal ICT-oplossingen bieden die deze zorgen verkleinen en het bedrijf plaats- en tijdonafhankelijk maken. Te weten:

Online werkplekken

Wij richten het netwerk voor je in en ondersteunen je daarbij. Zo wordt het mogelijk gemaakt dat jouw medewerkers hun werklocatie kunnen kiezen en daarmee worden tevens reiskosten bespaard.

Microsoft 365 werkplekbeheer

Door middel van Microsoft 365 werkplekbeheer krijg je toegang tot verschillende Microsoft applicaties zoals Outlook, Word en Excel. Daarnaast geven wij de mogelijkheid om Microsoft 365 uit te breiden met verschillende suites, zodat toegang tot je data voor externen wordt beschermd en er volledig AVG proof gewerkt kan worden.

Hosted Exchange

Wij zorgen ervoor dat jouw software up-to-date blijft en dat de data veilig wordt opgeslagen met onze Hosted Exchange-dienst. Zo ben je altijd en overal bereikbaar en kunnen alle medewerkers op een efficiënte manier werken.

linfoDrive

Wij garanderen je met deze dienst dat jouw data altijd en overal, veilig en snel beschikbaar zijn, zowel online als offline. Samenwerken wordt makkelijker, omdat je met meerdere gebruikers tegelijkertijd kunt werken met beschikbare bestanden vanaf smartphones, tablets, laptops en computers.

Managed Wi-Fi

Wij nemen alle verantwoordelijkheden omtrent het zakelijke wifi-netwerk van je over. Van installatie en implementatie op locatie tot en met het volledige monitoren en het beheren vanuit ons eigen datacenter.

VoIP

Wij bieden je de mogelijkheid om met VoIP over Internet te bellen. Hierbij kies je o.a. voor een glasheldere audio en een enorme besparing op telefoonkosten.