skip to Main Content

De wereld draait op informatie, vooral op die van de digitale soort. Als ondernemer zult u hiermee hoe dan ook te maken krijgen. Tegenwoordig gaat het vooral over plaats- en tijd onafhankelijk werken en dat zal u als bedrijfseigenaar mogelijk moeten maken.

Uiteraard gaat overal werken gepaard met zorgen over bijvoorbeeld de veiligheid en de beschikbaarheid van informatie. En toch zult u moeten regelen dat uw bedrijfscommunicatie altijd mogelijk is en uw bedrijfsdata overal beschikbaar zijn. Zo niet, dan riskeert u dat u zich buiten de markt plaatst. Linfosys kan u een aantal ICT-oplossingen bieden, die uw zorgen verkleinen en uw bedrijf plaats- en tijdonafhankelijk maken. Te weten:

Online werkplekken

Wij richten uw netwerk voor u in en ondersteunen u daarbij. Zo wordt het mogelijk gemaakt dat uw medewerkers hun werklocatie kunnen kiezen en daarmee worden tevens reiskosten bespaard.

Hosted Exchange

Wij zorgen ervoor dat uw software up-to-date blijft en dat uw data veilig worden opgeslagen met onze Hosted Exchange-dienst. U bent altijd en overal bereikbaar en uw medewerkers kunnen op een efficiënte manier werken.

linfoDrive

Wij garanderen u met deze dienst dat uw data altijd en overal, veilig en snel beschikbaar zijn, zowel online als offline. Samenwerken wordt gemakkelijker, omdat u met meerdere gebruikers tegelijkertijd kunt werken met de beschikbare bestanden vanaf smartphones, tablets, laptops en computers.

Managed Wi-Fi

Wij zullen alle verantwoordelijkheden omtrent uw zakelijke wifi-netwerk van u overnemen, van installatie en implementatie op uw locatie tot en met het volledige monitoren en het beheer vanuit ons eigen datacenter.

VoIP

Wij bieden u de mogelijkheid om met VoIP over Internet te bellen. Hierbij kiest u o.a. voor een glasheldere audio en een enorme besparing op uw telefoonkosten.