Datacenter

Met ons eigen datacenter waarborgen wij veiligheid van jouw bedrijfsgegevens en de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen.

Sinds 2001 zijn wij de trotse eigenaar van een eigen in-housedatacenter waar wij onder andere diensten leveren als hosting, Virtual Private Server (VPS), Content Management System (CMS) en Hosted Exchange. Dit eigen datacenter bevindt zich op twee fysiek gescheiden locaties en is voorzien van state-of-the-art klimaatbeheersing, betrouwbare stroomvoorziening en optimale brand- en inbraakbeveiliging. Ook stelt het eigen datacenter ons in staat om slagvaardig en daadkrachtig te zijn bij calamiteiten. Je hebt hiermee als ondernemer inzicht in waar jouw gehoste applicaties draaien en waar jouw bedrijfsdata opgeslagen zijn.

Wij verlenen je een dienst en daarbij wordt geen derde partij betrokken, wat zorgt voor transparantie en tijdsbesparing door onder meer korte communicatielijnen. Juist door jouw applicaties te laten draaien op en door jouw data op te slaan in ons eigen datacenter, garanderen wij je dat hiermee vertrouwelijk wordt omgegaan. De servers zijn redundant ingericht, zodat je in geval van calamiteiten geen nadeel ondervindt. De door jouw afgenomen diensten draaien gewoon door en er gaan geen data verloren. Op onze tweede locatie bevindt zich een server waar op dagelijkse basis back-ups worden bewaard. Dit biedt ons de mogelijkheid om jouw data veilig voor je terug te plaatsen, wanneer er onverhoopt toch iets mis is gegaan. Bij Linfosys gaan wij tot het uiterste om de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens en de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen te waarborgen.

Marc van Berkel

Contact opnemen