Netwerkbeheer

Wij zorgen voor een stabiel en goed werkend netwerk.

Jouw medewerkers en jij zijn afhankelijk van een stabiel en goed werkend netwerk. Het is daarom belangrijk dat je ervoor zorgt dat de netwerkinfrastructuur zoals routers, firewalls, switches, access points (Wi-Fi), kabels en de verbinding daartussen goed gemonitord en onderhouden wordt. Linfosys regelt dit voor je, zodat je geen netwerkbeheerder hoeft aan te stellen. Wij zorgen er voor dat jouw netwerk optimaal blijft functioneren. De capaciteit van jouw infrastructuur wordt in de gaten gehouden en regelmatig vindt er een veiligheidsscan plaats. Je kiest bij ons uit drie varianten van netwerkbeheer: periodiek, incidenteel en een combinatie van beide.

Bij periodiek netwerkbeheer komt een netwerkbeheerder van Linfosys op afspraak bij je langs om uw systemen te controleren en te onderhouden. Tijdens deze bezoeken wordt onder andere de apparatuur fysiek gecontroleerd en worden back-up testen uitgevoerd. De frequentie van deze bezoeken worden vooraf met je besproken en je koopt reis- en voorrijkosten af. In het geval van incidenteel netwerkbeheer kiest je ervoor om bij calamiteiten een netwerkbeheerder te kunnen afroepen om een probleem op te lossen en om te kijken wat er gedaan kan worden om herhaling te voorkomen. Wanneer je een toekomstbestendig, betrouwbaar en stabiel netwerk wilt, dan raden wij je aan om voor de derde variant te kiezen en beide diensten bij ons af te nemen.

Onze uurtarieven zijn vastgesteld. Dat alleen bepaald uiteindelijk niet de automatiseringskosten. Door een goede organisatie, zowel aan onze als aan jouw kant, worden de kosten voor ICT-beheer in de hand gehouden.

Na een kennismakingsgesprek en een inventarisatie van jouw wensen maken wij een specifieke prijsopgave voor jouw netwerkbeheer.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van het beheer aan jouw online werkplek? Klik hier >

Tim van Hellemond

Contact opnemen