skip to Main Content

Uw medewerkers en u zijn afhankelijk van een stabiel en goed werkend netwerk. Daarom is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de netwerkinfrastructuur zoals routers, firewalls, switches, access points (wifi), kabels en de verbinding daartussen, goed gemonitord en onderhouden worden. Linfosys kan dit voor u regelen zodat u geen netwerkbeheerder hoeft aan te stellen. Wij zorgen er dan voor dat uw netwerk optimaal blijft functioneren. Ook wordt de capaciteit van uw infrastructuur in de gaten gehouden en vindt regelmatig een veiligheidsscan plaats. U kunt bij ons kiezen uit drie varianten van netwerkbeheer: periodiek, incidenteel en een combinatie van beide.

Bij periodiek netwerkbeheer komt een netwerkbeheerder van Linfosys op afspraak bij u langs om uw systemen te controleren en te onderhouden. Tijdens deze bezoeken wordt onder andere de apparatuur fysiek gecontroleerd en worden back-up testen uitgevoerd. De frequentie van deze bezoeken wordt vooraf met u besproken en u koopt reis- en voorrijkosten af. In geval van incidenteel netwerkbeheer kiest u ervoor om bij calamiteiten een netwerkbeheerder te kunnen afroepen om een probleem op te lossen en om te kijken wat er gedaan kan worden om herhaling te voorkomen. Wanneer u een toekomstbestendig, betrouwbaar en stabiel netwerk wilt, dan raden wij u aan om voor de derde variant te kiezen en beide diensten bij ons af te nemen.

Tarieven

Onze uurtarieven zijn vastgesteld maar dat alleen bepaald uiteindelijk niet uw automatiseringskosten. Door een goede organisatie, zowel aan onze als aan uw kant, kunnen uw kosten voor ICT-beheer in de hand worden gehouden.

Na een kennismakingsgesprek en een inventarisatie van uw wensen en eisen kunnen wij een specifieke prijsopgave voor uw netwerkbeheer maken.

Benieuwd wat we voor beheer kunnen bieden aan uw online werkplek? Klik hier >

Tim van Hellemond

Contact opnemen