Referentie Shoesme

Eén van onze tevreden klanten aan het woord, lees het hier!

Shoesme

Linfosys acteert op een zeer professioneel niveau, zonder poeha en met direct en prettig persoonlijk contact. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg, dat van Linfosys in Goirle, we spreken dezelfde taal. Ze doen altijd hun uiterste best voor ons, staan altijd voor ons klaar. Als er bijvoorbeeld storing is bij Ziggo en wij daardoor geen internet hebben, gaan ze daar voor ons achteraan. Het grootste voordeel van de samenwerking met Linfosys is dat we één aanspreekpunt hebben. Dat is al zo sinds het begin en is zo gebleven ook al is Linfosys inmiddels flink gegroeid.

Michiel Slaats is eigenaar van kinderschoenenmerk Shoesme. Shoesme is de Nederlandse marktleider in baby- en kinderschoenen. Sinds de oprichting van Shoesme in 1999 is het bedrijf uitgegroeid van een kleine speler in een nichemarkt naar een toonaangevend merk in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Naast het hoofdkantoor en een brand store in Tilburg heeft Shoesme showrooms in C.A.S.T. Nieuwegein en Trade Mart Brussel. Shoesme schoenen zijn inmiddels bij zo’n 500 verkooppunten verkrijgbaar en ook de webshop trekt enorm veel bezoekers.

Voorheen deden ze bij Shoesme alles zelf.

“Inherent aan onze groei kwamen aan ons eigen systeembeheer in de loop de tijd veel haken en ogen te zitten. We gingen met meer mensen steeds meer programma’s gebruiken en het werd cruciaal dat alles altijd werkt. Ondersteuning van een professionele partner die zorgt voor veiligheid en updates is voor ons onontbeerlijk. De servicedesk is goed ingeregeld. Vragen die we via de helpdesk of telefonisch stellen aan Linfosys worden meestal direct en anders dezelfde dag nog beantwoord.”

Deze ondernemer koos ervoor zijn ICT uit te besteden aan Linfosys na een crash.

“Onze server viel uit en toen vroegen wij ons af: gaan we een interne back up organiseren of besteden we dat uit? We hebben ervoor gekozen ons te laten ontzorgen door Linfosys. E-mail, Microsoft Office en alle programma’s waarmee we werken worden in de private Cloud gehost. Ook onderhoud aan hardware hebben we aan Linfosys uitbesteed. De private Cloud is voor ons een goede manier om onze online werkplekken te regelen. Een ander voordeel is dat alle medewerkers overal bij kunnen, of ze nou werken vanuit het hoofdkantoor, een showroom of vanuit Portugal waar onze schoenen geproduceerd worden De designers delen eenvoudig beelden en ideeën, dat geldt ook voor marketing, je werkt heel eenvoudig samen in dezelfde mappen. We hoeven niets lokaal te draaien, dus alles werkt veel sneller. En ik ben ervan overtuigd dat Linfosys zorgt voor gedegen beveiliging.”