Referentie MARK Advocaten

Eén van onze tevreden klanten aan het woord, lees het hier!

MARKadvocaten

Als advocaat werk je dag in dag uit met vertrouwelijke informatie. Het is dan van groot belang om zeker te weten dat de data die je als kantoor gebruikt en opslaat veilig en goed beschermd zijn. Daarnaast ben je als advocaat veel onderweg naar klanten of naar de rechtbank en wil je eigenlijk overal toegang tot je dossiers hebben. In het verleden hadden wij een eigen server in ons pand staan, maar dat was verre van ideaal. Een kelder die onder water stond en de server dreigde te verdrinken, continue onderhoud moeten plegen, onderdelen moeten vervangen en het zelf maken van back-ups waren voor ons redenen om op zoek te gaan naar een ICT-partner waar wij onze data aan konden toevertrouwen. Die partner hebben wij, inmiddels al weer een jaar of vier geleden, gevonden in Linfosys.

Bij Linfosys zijn wij verzekerd van een professionele en veilige partner. Linfosys weet hoe belangrijk het is dat wij altijd bij onze dossiers moeten kunnen. Op afstand kunnen inloggen op ons systeem en op ieder moment van de dag (en soms ook nacht) in de digitale dossiers kunnen is voor ons een must. Bij Linfosys gaat dat altijd goed. Niet nadenken, maar gewoon inloggen en werken.

Met 8 advocaten die zowel op kantoor, thuis, bij de rechtbank en onderweg in de auto werken, gaan er nogal wat mails, dictaten en gegevens over en weer. Bij Linfosys staat alles veilig opgeslagen. Extra fijn is dat wij daadwerkelijk weten waar onze data staan: in Goirle. Dat maakt het in de cloud werken een heel stuk vertrouwder dan wanneer je data zijn verdeeld over servers op verschillende plekken.

Een groot voordeel van onze samenwerking met Linfosys vinden wij ook dat wij zelf geen omkijken meer hebben naar back-ups of onderhoud. Dat is gewoon allemaal goed geregeld. Iedere dag wordt er een back-up gemaakt en in geval van nood kan die in no-time worden teruggezet. We hebben dat 1 keer nodig gehad en dan is het toch wel heel fijn dat een telefoontje naar Linfosys al genoeg is. Binnen een paar uur was alles teruggezet en konden wij weer gewoon aan het werk.

Een laatste compliment dat ik Linfosys nog moet maken is de goede bereikbaarheid en de vriendelijke service. Men is altijd bereid mee te denken en mee te kijken en de medewerkers van Linfosys zijn in staat om een groep digibeten toch uit te leggen wat er moet gebeuren. Linfosys kent haar klanten en dat is een hele fijne manier van samenwerken.