Cloud

In de cloud werken maakt je onderneming flexibeler, beter bereikbaar en daarmee toekomstbestendiger.

Linfosys biedt de mogelijkheid om in de cloud ofwel via internet te laten werken. In de cloud werken maakt uw onderneming flexibeler, beter bereikbaar en daarmee toekomstbestendig. Als je kiest voor werken in de cloud via Linfosys zorgen wij ervoor dat jouw ICT-landschap schaalbaar is en dat data veilig zijn.

Wij kunnen je een aantal diensten aanbieden die het werken in de cloud aantrekkelijk maken. Zo kunnen wij gastheer zijn voor je website (hosting), helpen bij het vinden en registeren van een eigen domein op het internet (domeinregistratie), hebben wij software speciaal voor cliëntregistratie en inkomensbeheer (OnView) en kun je bij ons een Virtual Private Server (VPS) afnemen.

 

Linfosys beschikt over eigen webservers die in onze Private Cloud gehost en beschermd worden door actieve firewalls. Zo wordt er hard gewerkt aan het buiten de deur houden van hackers, Trojans en virussen.

 

Linfosys heeft brede ervaring met het aanvragen en verhuizen van domeinen. Ook het koppelen van meerdere domeinen aan uw website of aan uw mailomgeving kunnen wij voor u in orde maken.

Een kleine greep uit de voordelen die het huren van een Virtual Private Server (VPS) via Linfosys je biedt:
Jouw databeveiliging gegarandeerd, zekerheid over de beschikbaarheid van data, voldoende schijfruimte en niet hoeven te investeren in eigen servers