skip to Main Content

Linfosys biedt u de mogelijkheid om in de cloud ofwel via internet te werken. Werken in de cloud maakt uw onderneming flexibeler, beter bereikbaar en daarmee meer toekomstbestendig. Wanneer u kiest voor werken in de cloud via Linfosys, dan zorgen wij ervoor dat uw ICT-landschap schaalbaar is en dat uw data veilig zijn.

Wij kunnen u een aantal diensten aanbieden die het werken in de cloud voor u aantrekkelijk maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gastheer zijn voor uw website (hosting), u helpen bij het vinden en registeren van uw eigen domein op het internet (domeinregistratie), hebben wij software speciaal voor cliëntregistratie en inkomensbeheer (OnView), en kunt u bij ons een Virtual Private Server (VPS) afnemen.

Websitehosting

Bij Linfosys beschikken wij over eigen webservers, die in onze Private Cloud gehost en beschermd worden door actieve firewalls. Hiermee wordt hard gewerkt aan het buiten de deur houden van hackers, Trojans en virussen.

Domeinregistratie

Wij hebben bij Linfosys brede ervaring met het aanvragen en verhuizen van domeinen. Ook het koppelen van meerdere domeinen aan uw website of aan uw mailomgeving kunnen wij voor u in orde maken.

OnView

OnView is software die Linfosys speciaal heeft ontwikkeld voor u als bewindvoerder, als schuldhulpverlener of voor andere professionals die zich bezighouden met cliëntregistratie en inkomensbeheer.

Virtual Private Server

Uw databeveiliging gegarandeerd, zekerheid over de beschikbaarheid van uw data, voldoende schijfruimte en niet hoeven te investeren in eigen servers; dit is een kleine greep uit de voordelen die het huren van een Virtual Private Server (VPS) bij Linfosys u biedt.