Systeembeheer

Wij zorgen ervoor dat jouw ICT-systemen ten alle tijden goed functioneren.

Al heb je een stabiel en goed werkende ICT-infrastructuur, wanneer één van de componenten niet goed werkt of zelfs faalt heeft dat een behoorlijke impact hebben op jouw bedrijfsvoering. Je moet regelen dat zaken als telefonie, servers, tablets, computers, (online-)werkplekken, laptops, virtuele omgevingen (zoals VMware) en besturingssystemen (Microsoft Servers, Windows 8/10) goed werken. Je zorgt dat jouw systeembeheer op orde is. Linfosys neemt deze zorg graag van je over!

Wij houden software en besturingssystemen up-to-date, zorgen dat alle ICT-componenten blijven functioneren en monitoren deze. Wij beveiligen jouw systemen optimaal, geven je advies over hardware en beantwoorden technische vragen. De dienst Systeembeheer bieden wij zowel op periodieke als op incidentele basis aan. Bij periodiek systeembeheer komt een systeembeheerder van Linfosys op afspraak bij je langs om jouw systemen te controleren, te onderhouden en te updaten. De frequentie van deze bezoeken wordt vooraf met je besproken en je koopt reis- en voorrijkosten af. In het geval van incidenteel systeembeheer kies je ervoor om bij calamiteiten een systeembeheerder te kunnen afroepen om een probleem op te lossen en om te kijken wat er gedaan kan worden om herhaling te voorkomen.

Wanneer je ervoor wilt zorgen dat jouw ICT-systemen ten allen tijden goed functioneren raden wij je aan beide diensten af te nemen.

Onze uurtarieven zijn vastgesteld maar dat alleen bepaald uiteindelijk niet uw automatiseringskosten. Door een goede organisatie, zowel aan onze als aan uw kant, worden uw kosten voor ICT-beheer in de hand gehouden.

Na een kennismakingsgesprek en een inventarisatie van uw wensen maken wij een specifieke prijsopgave voor uw systeembeheer.

Tim van Hellemond

Contact opnemen