skip to Main Content

Omschrijving

Ook al heeft u een stabiel en goed werkende ICT-infrastructuur, wanneer één van de componenten niet goed werkt of zelfs faalt, dan kan dat een behoorlijke impact hebben op uw bedrijfsvoering. U zal ervoor moeten zorgen dat zaken als uw telefonie, servers, tablets, computers, (online-)werkplekken, laptops, virtuele omgevingen (zoals VMware) en uw besturingssystemen (Microsoft Servers, Windows 8/10) goed werken, ofwel u moet regelen dat uw systeembeheer op orde is. Linfosys kan deze zorg van u overnemen.

Wij houden uw software en uw besturingssystemen up-to-date, zorgen ervoor dat al uw ICT-componenten blijven functioneren en monitoren deze. Wij beveiligen uw systemen optimaal, geven u advies over uw hardware en beantwoorden uw technische vragen. De dienst Systeembeheer biedt Linfosys zowel op periodieke als op incidentele basis aan. Bij periodiek systeembeheer komt een systeembeheerder van Linfosys op afspraak bij u langs om uw systemen te controleren, te onderhouden en te updaten. De frequentie van deze bezoeken wordt vooraf met u besproken en u koopt reis- en voorrijkosten af. In geval van incidenteel systeembeheer kiest u ervoor om bij calamiteiten een systeembeheerder te kunnen afroepen om een probleem op te lossen en om te kijken wat er gedaan kan worden om herhaling te voorkomen. Wanneer u ervoor wilt zorgen dat uw ICT-systemen te allen tijde goed functioneren, dan raden wij u aan beide diensten af te nemen.

Tarieven

Onze uurtarieven zijn vastgesteld maar dat alleen bepaald uiteindelijk niet uw automatiseringskosten. Door een goede organisatie, zowel aan onze als aan uw kant, kunnen uw kosten voor ICT-beheer in de hand worden gehouden.

Na een kennismakingsgesprek en een inventarisatie van uw wensen en eisen kunnen wij een specifieke prijsopgave voor uw systeembeheer maken.

Tim van Hellemond

Contact opnemen