skip to Main Content

Onze leefwereld wordt groter, afstanden worden op verschillende manieren gemakkelijker overbrugd. Bedrijven, organisaties, overheden en particulieren komen samen in één grote online gemeenschap. De cloud speelt hierbij een steeds grotere rol. De overgang naar de cloud is een proces waarbij het belangrijk is dat er zorgvuldig te werk wordt gegaan. Het sleutelwoord hierbij is ‘veiligheid’. In de wereld van ICT wordt veel over veiligheid gesproken en gespeculeerd.

Wij zorgen er bij Linfosys voor dat al uw data, vanaf iedere willekeurige locatie, veilig benaderbaar zijn en blijven. Door uw applicaties te laten draaien op en door uw data op te slaan in ons eigen datacenter, garanderen wij u dat hiermee met zorg en vertrouwelijk wordt omgegaan. Onze servers zijn hier redundant ofwel dubbel uitgevoerd. Dit houdt in dat een van beide systemen actief is en voortdurend wordt gecontroleerd of dit systeem nog in orde is. Zo niet, dan zal het back-upsysteem meteen de besturing overnemen. Op een tweede eigen locatie draaien wij back-ups, zodat er alles aan wordt gedaan om uw gegevens veilig te houden. Op afstand beheren wij uw netwerken en systemen. Als zich onverhoopt problemen voordoen, dan signaleren wij die tijdig en lossen wij die in principe op afstand voor u op. Indien nodig, komen wij hiervoor bij u langs. De cloud en flexibel werken kunnen niet los van elkaar worden gezien. Naast veilige mobiele werkplekken is een onfeilbare wifi-verbinding op kantoor hierbij onontbeerlijk. Met Managed Wi-Fi van Linfosys kiest u voor een snelle, stabiele en veilige wifi-oplossing op maat, zowel voor uw werknemers als uw gasten. Zoals u ziet, zijn wij op ICT-gebied van alle markten thuis en staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel.

Netwerkbeheer

Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat de netwerkinfrastructuur zoals routers, firewalls, switches, access points (wifi), kabels en de verbinding daartussen, goed gemonitord en onderhouden worden. Linfosys kan dit voor u regelen!

Meer informatie

Systeembeheer

Wij houden uw software en uw besturingssystemen up-to-date, zorgen ervoor dat al uw ICT-componenten blijven functioneren en monitoren deze. Wij beveiligen uw systemen optimaal, geven u advies over uw hardware en beantwoorden uw technische vragen.

Meer informatie

Certificaten

Wij zijn trots op de door ons verkregen ISO 27001-certificering en zien dit als bevestiging van onze manier van werken. Ook bieden wij SSL-certificaten aan.

Meer informatie

Datacenter

Sinds 2001 zijn wij de trotse eigenaar van een eigen in-housedatacenter waar wij onder andere diensten leveren als hosting, Virtual Private Server (VPS), Content Management System (CMS) en Hosted Exchange.

Meer informatie

Elastifile

Linfosys kan u het Elastifile Cloud File System (ECFS) aanbieden voor uniform beheer van uw gegevens. Hiermee zorgen we ervoor dat de communicatie tussen uw (hybride) cloud-omgeving en uw lokale werkstations goed verloopt, ook wanneer er sprake is van verschillende besturingssystemen met eigen transportprotocollen.

Meer informatie