Veilig

Informatie en databeveiliging is bij ons standaard en geen optie.

Onze leefwereld wordt groter. Afstanden worden op verschillende manieren gemakkelijker overbrugd. Bedrijven, organisaties, overheden en particulieren komen samen in één grote online gemeenschap. De cloud speelt hierbij een grote rol. De overgang naar de cloud is een proces waarbij het belangrijk is dat er zorgvuldig te werk wordt gegaan. Het sleutelwoord hierbij is ‘veiligheid’. In de wereld van ICT wordt veel over veiligheid gesproken en gespeculeerd.

Bij Linfosys zorgen wij ervoor dat alle data vanaf iedere willekeurige locatie veilig benaderbaar zijn en blijven. Door jouw applicaties te laten draaien en door data op te slaan in ons eigen datacenter, garanderen wij dat hier met zorg en vertrouwen wordt omgegaan. Onze servers zijn redundant ofwel dubbel uitgevoerd. Dit houdt in dat een van beide systemen actief is en voortdurend wordt gecontroleerd of het systeem nog in orde is. Zo niet, dan neemt het back-upsysteem meteen de besturing over. Op een tweede eigen locatie draaien wij back-ups, zodat er alles aan gedaan wordt om jouw gegevens veilig te houden. Op afstand beheren wij netwerken en systemen. Als zich onverhoopt problemen voordoen signaleren wij die op tijd en lossen wij die op afstand voor je op. Indien nodig komen wij hiervoor langs. De cloud en flexibel werken kunnen niet los van elkaar worden gezien. Naast veilige mobiele werkplekken is een onfeilbare wifi-verbinding op kantoor hierbij essentieel. Met Managed Wi-Fi van Linfosys kies je voor een snelle, stabiele en veilige wifi-oplossing op maat, zowel voor werknemers als gasten. Zoals je ziet zijn wij op ICT-gebied van alle markten thuis en staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel.

Netwerkbeheer

Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat de netwerkinfrastructuur zoals routers, firewalls, switches, access points (wifi), kabels en de verbinding daartussen goed gemonitord en onderhouden worden. Linfosys regelt dit voor je!

Meer informatie

Systeembeheer

Wij houden jouw software en besturingssystemen up-to-date, zorgen ervoor dat alle ICT-componenten blijven functioneren en monitoren deze. Wij beveiligen jouw systemen optimaal, geven advies over uw hardware en beantwoorden technische vragen.

Meer informatie

Certificaten

Wij zijn trots op de door ons verkregen ISO 27001-certificering en zien dit als bevestiging van onze manier van werken. Ook bieden wij SSL-certificaten aan.

Meer informatie

Datacenter

Sinds 2001 zijn wij de trotse eigenaar van een eigen in-housedatacenter waar wij onder andere diensten leveren als hosting, Virtual Private Server (VPS), Content Management System (CMS) en Hosted Exchange.

Meer informatie

ISO27001

Linfosys heeft het ISO 27001 certificaat. Dat geeft aan dat wij conform bepaalde normen en waarden omgaan met informatie en dataopslag. Het behalen van dit certificaat resulteert in een kwalitatief hogere en een meer professionele dienstverlening.

Meer informatie