skip to Main Content
VoIP bellen via internet

Het internet is een wereldwijd netwerk dat tijd en afstand overbrugt. Niet alleen voor geschreven, maar ook voor gesproken data. Linfosys bied je de mogelijkheid om als ondernemer te bellen via het internet door middel van VoIP (Voice over IP). Dit is een moderne communicatietechnologie die je flexibiliteit en continuïteit biedt op het gebied van telefonie. Met VoIP kies je niet alleen voor minder kabels in jouw kantooromgeving, maximale flexibiliteit in tijd en plaats om onderling en met klanten te communiceren. Je kiest ook voor een glasheldere audio en een enorme besparing op de telefoonkosten.

Wanneer je voor VoIP van Linfosys kiest, dan kunnen wij garanderen dat je altijd kunt bellen en bereikbaar bent. Internetstoringen worden namelijk direct gedetecteerd en binnenkomende telefoongesprekken worden dan meteen doorgezet naar een mobiele telefoon. Wij zorgen voor een maatwerkoplossing om fysieke, tastbare netwerk (deels) te vervangen voor een digitaal telefonienetwerk. Wanneer jouw bedrijf groeit, dan laten wij VoIP meegroeien.

Wanneer je een VoIP offerte/project aanvraagt bij Linfosys wordt er samen een inventarisatielijst ingevuld. Deze vind je hier.

Wij zorgen ervoor dat je feilloos kunt bellen. Dan ben je er nog niet, want naast de juiste verbinding is het ook belangrijk dat je beschikt over de juiste apparatuur. Wij bieden je onder andere telefoons, switches en headsets van meerdere merken aan, zoals Mitel, Panasonic, Gigaset en Maxwell.

Welke telefoons en/of accessoires het beste bij jouw wensen passen bespreken wij graag met je!

basis-telefoon

Basis telefoon

receptie-telefoon2

Receptie telefoon

draadloze-telefoon2

Draadloze telefoon

Jabra-pro-920

Bluetooth headset

Wij maken graag een vrijblijvende VoIP offerte voor je. De prijs per gebruiker, inclusief configuratie, is € 9,95 per maand. Er zijn nog vele andere mogelijkheden, zoals onbeperkt bellen, gespreksopname, CRM-koppeling, Fax2Mail enzovoorts.

Ben je benieuwd naar wat interessant en passend is voor jouw organisatie? We adviseren je graag!

Roel Dirksen

Contact opnemen