skip to Main Content

Omschrijving

Het internet is een wereldwijd netwerk dat tijd en afstand overbrugt, niet alleen voor geschreven, maar ook voor gesproken data. Linfosys biedt u de mogelijkheid om als ondernemer te bellen via het internet door middel van VoIP (Voice over IP). Dit is een moderne communicatietechnologie die u flexibiliteit en continuïteit biedt op het gebied van telefonie. Met VoIP kiest u niet alleen voor minder kabels in uw kantooromgeving en voor maximale flexibiliteit in tijd en plaats om onderling of met klanten te communiceren. U kiest ook voor een glasheldere audio en een enorme besparing op uw telefoonkosten.

Wanneer u voor VoIP van Linfosys kiest, dan kunnen wij zelfs garanderen dat u altijd kunt bellen en bereikbaar bent. Internetstoringen worden namelijk direct gedetecteerd en binnenkomende telefoongesprekken worden meteen doorgezet naar een mobiele telefoon. Wij zorgen voor een maatwerkoplossing om uw fysieke, tastbare netwerk (deels) te vervangen voor een digitaal telefonienetwerk. En wanneer uw bedrijf groeit, dan kunnen wij, Linfosys, VoIP laten meegroeien.

Indien u een VoIP offerte/project heeft lopen bij Linfosys wordt er samen met u een inventarisatielijst ingevuld, deze vindt u hier (klik hier).

Hardware

Wij zorgen ervoor dat u feilloos kunt bellen. Dan bent u er echter nog niet, want naast de juiste verbinding, is het ook belangrijk dat u beschikt over de juiste apparatuur. Wij kunnen u onder andere telefoons, switches en headsets van meerdere merken leveren, zoals Mitel, Panasonic, Gigaset en Maxwell.

Welke telefoons en/of accessoires het beste bij uw wensen passen, bespreken wij graag met u!

basis-telefoon

Basis telefoon

receptie-telefoon2

Receptie telefoon

draadloze-telefoon2

Draadloze telefoon

Jabra-pro-920

Bluetooth headset

Tarieven

Voor VoIP-telefonie maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. De prijs per gebruiker, inclusief configuratie, bedraagt bij Linfosys € 9,95. Er zijn nog vele andere mogelijkheden, zoals onbeperkt bellen, gespreksopname, CRM-koppeling, Fax2Mail enzovoorts.

Als u benieuwd bent naar wat interessant en passend is voor uw organisatie, dan adviseren wij u graag!

Roel Dirksen

Contact opnemen