Virtual Private Server

Je databeveiliging gegarandeerd, zekerheid over de beschikbaarheid van jouw data, voldoende schijfruimte en niet hoeven te investeren in eigen servers.

Je databeveiliging gegarandeerd, zekerheid over de beschikbaarheid van jouw data, voldoende schijfruimte en niet hoeven te investeren in eigen servers. Dit is een kleine greep uit de voordelen die het huren van een Virtual Private Server (VPS) bij Linfosys je biedt. Bij een VPS draait het om het splitsen van de capaciteit van een fysieke server in meerdere kleinere (virtuele) servers. Elke VPS krijgt zijn eigen schijfruimte, geheugen, serverload, operating system, processen en filesystem toegewezen, waardoor deze geheel private is. Wanneer er een probleem in één van de andere VPS’en ontstaat ondervindt jouw VPS daar geen hinder van. Linfosys host onder andere webservers met Microsoft en CentOS, databaseservers met Oracle, MS SQL en MySQL, mailservers met Exchange 2007, 2010, 2013, Kerio Connect-servers en terminalservers.

Kies voor een VPS van Linfosys en deze wordt naar jouw wensen ingericht. Daarnaast krijgt jij het volledige beheer. Wij zorgen ervoor dat een groot aantal applicaties standaard vooraf worden geïnstalleerd, dat de data optimaal beveiligd zijn en dat back-ups worden gedraaid. Zo hoef je niet te investeren in een eigen server met alle bijkomende kosten aan beheer, updates en beveiliging. Bovenal is deze dienst voorzien van een managed firewall, zodat jouw VPS altijd veilig verbonden kan worden met het internet.

Roel Dirksen

Contact opnemen