Referentie Jacomij

Eén van onze tevreden klanten aan het woord, lees het hier!

JacoMIJ

De cloud in of on site?

Deze vraag leggen we al heel wat jaartjes voor aan Linfosys. Linfosys levert al 15 jaar zijn diensten aan ons en de reden dat dit al zo lang werkt is omdat er een vertrouwen aan de basis ligt. Jacomij is gewent aan kwaliteit en daarbij staan stabiliteit en continuïteit van ons systeem hoog in het vaandel.
Tot op heden is onze keuze altijd onsite geweest. Dat houd in dat de apparatuur daar op afgestemd moet worden hetgeen de nodige investeringen verlangt. Linfosys als partner heeft altijd goed met ons meegedacht om tot de juiste keuzes daarin te komen. Zowel support als oplossing gericht. Hier hebben we altijd op vertrouwd en zonder enige twijfel. En in de cloud? Dat doen we gewoon zelf. (Met de apparatuur die wij hebben aangeschaft op advies van Linfosys )

Wie is JacoMIJ?

Jacomij is al 47 jaar een belangrijke speler op de internationale recyclingmarkt met een focus op non-ferro metalen, residuen en elektronica. Het bedrijf heeft in de loop der tijd uitstekende contacten met de nationale/internationale handel en industrie weten op te bouwen. Mede dankzij deze contacten en een toekomstgerichte denkwijze kan Jacomij vroegtijdig anticiperen op ontwikkelingen in de snel veranderende markt van metaalhoudende producten en elektronica. Hierdoor is een optimale en duurzame recycling van grondstoffen gegarandeerd. Nu en in de toekomst. Met respect voor mens en milieu.

JacoMIJ maakt gebruik van:

Netwerkbeheer
Systeembeheer
linfoDrive