Managed Wi-Fi

Snelle, veilige, beheersbare en volledig beheerde draadloze internetomgeving.

Geen enkel modern bedrijf kan meer zonder Wi-Fi. De behoefte is om laptops, telefoons, tablets en andere ICT-middelen van klanten, medewerkers en jezelf in één netwerk aan elkaar te verbinden. Een zakelijk Wi-Fi netwerk brengt wel de nodige uitdagingen met zich mee, zoals onder andere het goed regelen van de Wi-Fi dekking en de toegang tot jouw netwerk. Linfosys biedt daarom de dienst Managed Wi-Fi aan. Dit houdt in dat wij alle verantwoordelijkheden omtrent jouw zakelijke Wi-Fi netwerk van je overnemen, van installatie en implementatie op locatie tot en met het volledige monitoren en het beheer vanuit ons eigen datacenter.

De nieuwste firmware en updates worden op afstand geladen, zonder dat je daar als gebruiker hinder van ondervind. Wij bieden je professioneel advies over de mogelijkheden en richten het netwerk volledig naar jouw wensen in. Zo kunnen we meerdere Access Points op meerdere bedrijfslocaties inrichten en kunnen wij een scheiding aanbrengen tussen eigen- en gastgebruik. Managed Wi-Fi van Linfosys is gekoppeld aan een mobiele applicatie die volledig inzicht geeft in het gebruik van uw Wi-Fi netwerk. Op basis van deze informatie kan jouw wifi-netwerk worden aangepast, zoals up- of downschalen en het wijzigen van autorisaties voor Access Points. Met Managed Wi-Fi bieden we je een snelle, veilige, beheersbare en volledig beheerde draadloze internetomgeving, voor zowel medewerkers, gasten als jezelf.

Een Access Point voor Linfosys Managed WiFi kost € 10,00 per maand  (per access point).

  • Meerdere wifi-netwerken voor op kantoor, je gasten en bijvoorbeeld verschillende afdelingen;
  • Een mobiele app voor inzicht en beheer van jouw wifi;
  • Vervang en uitbreiding van Access Points;
  • Monitoring en beheer vanuit ons eigen datacenter;
  • Aantal gelijktijdige gebruikers kan vanaf 1 tot 500+.
  • Maakt deel uit van AVG Proofheid van je bedrijf!

Alle werkzaamheden na oplevering zoals: het koppelen met je netwerk (bijvoorbeeld: Active Directory of Azure AD),  het in- en uitschakelen van gebruikers vallen onder het contract “Managed WiFi” en zijn inbegrepen.

Tim van Hellemond

Contact opnemen