OPEN SOLLICITATIE

Hou je van Brabantse gezelligheid en kun jij een worstenbroodje op zijn tijd waarderen? Ook nog interesse om iets te betekenen voor ons bedrijf en onze klanten ? Lees dan vooral verder..

Over Linfosys
Linfosys is een groeiend familiebedrijf uit Goirle met een jong team van ongeveer 23 medewerkers. Met een eigen Datacenter onderscheiden wij ons van onze concullega’s. Met onze diversiteit aan klanten hoef je je bij ons niet te vervelen. Wij hebben een vlot team met korte communicatielijnen en een cultuur waar collega’s voor elkaar klaar staan. Elke maand organiseren we een studieavond waarbij je leert van andere collega’s onder het genot van een hapje en drankje. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk.

Wil je graag werken bij Linfosys, maar kun je geen passende vacature vinden? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dat kan voor alle functiegebieden. Geef in je motivatiebrief aan in welk soort functie je interesse hebt, dan kijken wij naar de mogelijkheden. We ontvangen graag open sollicitaties en geven je altijd een terugkoppeling.

Heb je het idee dat je van waarde kan zijn voor ons team? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Het kan zijn dat we niet direct plek hebben, maar wanneer je een geschikt profiel hebt, bewaren we je sollicitatie.

Hoe nu verder?

Stuur je CV met motivatie naar jobs@linfosys.nl t.a.v. Dirk Spijkers. Wil je meer weten bel dan naar 013-5346435. Of klik hieronder op de knop “Online Solliciteren”.