skip to Main Content

Omschrijving

OnView is software die Linfosys speciaal heeft ontwikkeld voor u als bewindvoerder, als schuldhulpverlener of voor andere professionals die zich bezighouden met cliëntregistratie en inkomensbeheer. Het ontwikkelen hebben wij gedaan in samenwerking met zowel nieuwe als ervaren ondernemers in deze branche. Binnen OnView kunt u online dossiers opbouwen, periodieken ingeven en transacties monitoren. Ook biedt OnView u de mogelijkheid om eenvoudig verschillende rapporten en standaard brieven te genereren, en om een digitaal post- en archiefsysteem op te zetten. OnView zorgt voor overzicht, bespaart u tijd en dus ook geld.

De software draait op een besloten webpagina (mijn.onview.nl), waarop u als ondernemer inlogt met unieke gegevens. Binnen OnView kunt u indien gewenst voor uw cliënten een login aanmaken. Het programma is gemakkelijk in gebruik en op onze website staat een heldere handleiding. Daarnaast staan onze medewerkers van de servicedesk u graag te woord. Het implementeren van nieuwe software is een ingrijpend traject, waarover goed nagedacht moet worden. Wanneer wij de implementatie samen met u vormgeven, dan ondersteunen we u onder meer met: (implementatie)planning, instellen van gebruikers en rollen, (in-house) training en data-invoer.

Besluit u om via Linfosys met OnView te gaan werken, dan heeft u tegen een zeer scherpe aanschaf- en jaarprijs standaard toegang tot alle functies. Maak gebruik van onze expertise en jarenlange ervaring in deze branche en neem vrijblijvend contact met ons op over dit product!

Roel Dirksen

Contact opnemen