All timeline stories.

Verandering bedrijf

De software afdeling "OnView" werd groter en groter en er werkten inmiddels al 13 mensen bij.  Dus de voorheen "software" afdeling werd omgedoopt in OnView B.V. Tevens werd het Linfosys logo (weer) gemoderniseerd.

Lees meer

Eigenaren

In 2017 was het tijd voor Marc van Berkel om mede eigenaar te worden van Linfosys. Zijn rol als verantwoordelijke voor het datacenter wordt vertaal in aandelen. Dit was meteen ook het jaar dat Marleen Vorster besloot mede eigenaar te…

Lees meer

OnView

Na diverse softwareontwikkelingen werd OnView de doorbraak van onze softwareafdeling. Heel bewind voerend Nederland kwam in de ban van OnView.

Lees meer

De Private Cloud

In 2008 is door Leo en Vincent de bestelling van twee prachtige machines gedaan bij Intel in Kontich. Dit was het begin van een nieuw tijdperk. Het tijdperk van de virtualisatie!

Lees meer

Het datacenter

Leo en Vincent, vader en zoon en de toenmalige technische "rechterhand" Rob pionierden er samen op los. In 2001 startten zij met het eigen datacenter.

Lees meer

Nieuw logo

Het oude zwart-wit-logo kreeg in 2000 een make-over. Zo kreeg het logo letterlijk en figuurlijk meer kleur. In 2018 werd het logo wederom gemoderniseerd.

Lees meer

De buitendienst

Linfosys ging verder met groeien en professionaliseren. Klantenbezoek werd niet langer met eigen vervoer gedaan, maar met auto’s van de zaak. De eerste twee zakelijke auto’s waren Opel Corsa’s en met deze Corsa’s was het Linfosys wagenpark een feit!

Lees meer

De ontwikkelingen

Linfosys groeide door en werd uiteindelijk te groot voor Leo om in zijn eentje te kunnen runnen. Met enige regelmaat zat hij vervolgens met zijn personeel om de tafel om overleg te voeren.

Lees meer