DevStage nodig?

Back-end development in een IT company!

DevStage nodig?

Back-end development in een IT company!

Over Linfosys

Linfosys is een groeiend familiebedrijf uit Goirle met een jong team van ongeveer 25 medewerkers. Wij houden ons bezig met systeembeheer, netwerkbeheer en datacenter solutions (vanuit eigen datacenter) en bedienen daarmee vooral de MKB markt. Wij hebben een vlot team met korte communicatielijnen en een cultuur waar collega’s voor elkaar klaar staan. Wij zitten samen met ons zusterbedrijf OnView in het pand en zijn we met ongeveer 50 medewerkers.
Binnen ons dienstenportfolio zitten onder andere Online Werkplekken, M365 Werkplekbeheer (incl. security, support en back-up), Managed WIFI, VoIP, VPS, WordPress (en domein) hosting. Dit alles wordt rechtstreeks beheerd via de diverse “beheer-panels” maar wordt ook middels API’s verbonden aan ons back-end.

Dev Environment

Wij maken kleinschalig gebruik van Agile Scrum werken. Stories, taken en sprints leggen we vast in Azure DevOps maar omdat we met een klein team werken handhaven we niet de volledige Scrum werkmethode. Wij developen in .Net Core en C# en onze devs gebruiken eigenlijk allemaal Code of Visual Studio als IDE.

SonarQube (code controle standaarden) en New Relic (Application Performance Monitoring) gebruiken we als ondersteunende tools.

The things To-Do

Linfosys maakt gebruikt van een back-end systeem genaamd “Linfinity”. Deze tool zorgt voor een koppeling met andere interne en externe bronnen via API’s en legt deze informatie vast in een MySQL. Deze tool is gemaakt in Laravel en wordt opnieuw gemaakt in .Net. De reden hiervoor is dat we in ons Dev Team alleen nog maar werken met .Net C#.

     

een simpele visualisatie van Linfinity

Ready to meet?

Wij ontwikkelen met een team van 10+ developers. Deze zijn in kleinere teams onderverdeeld en werken aan o.a. projecten van Linfosys en haar zusterbedrijven OnView en OpenDIS. Hulp, ondersteuning wordt je geboden door de developer die de relevante ervaring heeft met jouw project.

Interesse om bij ons mee te ontwikkelen?

Kennismaken is zo gebeurd, stuur een e-mail jobs@linfosys.nl t.a.v. Dirk Spijkers of stuur een  naar: +316-18596506, uiteraard kun je ook altijd even bellen.

Stage vergoeding

Bij ons krijg je een stage vergoeding van € 250,- per maand en krijg je een bijdrage in de reiskosten. Ook lunch je kosteloos mee bij ons in de kantine.