Met uw bedrijf
veilig werken
in de Cloud

 • zekerheid
 • veiligheid
 • continuïteit
 • flexibiliteit

Zekerheid en geheimhouding zijn belangrijke aspecten voor een bedrijf. Daarom besteedt u ongetwijfeld veel aandacht aan de automatisering van uw processen. Deze moeten immers veilig zijn en efficieënt toegankelijk voor iedere werknemer/collega binnen uw kantoor.
Dit vraagt zowel om dure investeringen als een toenemende druk op uw ICT-organisatie.

Linfosys biedt u een uitstekend alternatief: veilig werken in de Cloud via online werkplekken. De wijze waarop wij dat voor u inrichten, garandeert u zekerheid, veiligheid, continuïteit en flexibiliteit. Ook de geheimhoudingsplicht is hiermee gewaarborgd.

Zekerheid

Onze private Cloud servers zijn fysiek geplaatst bij Linfosys. Dit in tegenstelling tot de public Cloud servers die veelal 'ergens' aan internet gekoppeld zijn.
Een back-up omgeving is ondergebracht in een stichting die ook volledig onder eigen beheer valt. Zo weet u dus exact waar uw data zijn opgeslagen en dat deze niet ergens 'in the cloud' zwerven. Géén shared server. Uw bedrijf krijgt de beschikking over een eigen omgeving (private server).

U bepaalt zelf wie er toegang heeft tot welke documenten

Veilig

Doordat u gebruik maakt van de private Cloud server waarborgen wij ook de geheimhouding van uw documenten. U bepaalt zelf wie er toegang heeft tot welke documenten. Alleen op uw uitdrukkelijke wens, kunt u ons autoriseren om toegang te krijgen. Dat geeft wel een heel gerust gevoel.
Via een beveiligde verbinding loggen u en uw collega's in via de 'remote desktop'. Zo werkt ieder in de voor hen beschikbare applicaties. U bepaalt zelf wie er toegang heeft tot welke documenten.

Continuïteit

Bij Linfosys is de infrastructuur heilig. 24/7 zorgen wij ervoor dat de techniek doet wat nodig is, zodat u storingsloos kunt werken, waar u ook bent. Thuis, op kantoor, bij uw klant of onderweg. Samen met u bepalen we hoeveel capaciteit u nodig heeft qua geheugen, processor, harddisk en uiteraard ook het aantal licenties.
Dagelijks vindt er een back-up plaats, in overleg zelfs meerdere keren per dag op tijdstippen die u wenst. Daarnaast vinden ook de nodige updates plaats. Deze volledige outsourcing van de ICT zorgt voor continuïteit van de werkplekken en het netwerk.

Flexibiliteit

Aan de hand van een blauwdruk zijn alle variabelen in te richten. Heeft u bijvoorbeeld meer of minder licenties nodig vanwege veranderingen binnen uw bedrijf? Geen probleem, dat is binnen enkele minuten verwerkt.

Investering

Bij Linfosys geen uurtje factuurtje. Met online werkplekken weet u vooraf precies wat uw vaste maandlasten zijn. U heeft geen omkijken meer naar uw systeem- en netwerkbeheer. Dus ook geen onverwachte problemen waardoor nieuwe investeringen in uw ICT-omgeving nodig zijn. Hierdoor dalen uw kosten voor automatisering drastisch.

Terwijl wij de automatisering soepel en glad laten verlopen, kunt u zich bezig houden met uw core business.

Serviceafspraken

U maakt met ons serviceafspraken over alle aspecten binnen uw netwerk. Terwijl wij de automatisering soepel en glad laten verlopen, kunt u zich bezig houden met uw core business.
Software fabrikanten ontwerpen de software dusdanig dat deze werkt op alle online werkplekken.

Problemen voorkomen

Met speciale software monitoren wij proactief uw volledig netwerk. Ook komen er rapportages uit dit systeem, zodat wij vooraf kunnen zien welke problemen zich kunnen gaan voordoen. Daardoor zijn wij in staat problemen te voorkomen in plaats van te verhelpen.

Nogmaals de voordelen van Online werkplekken op een rij:

 • zekerheid, continuïteit, flexibiliteit en gegarandeerde geheimhouding;
 • lagere kosten door de centralisatie van servers en beheer personeel;
 • vast bedrag per maand, dat vooraf bepaald is;
 • lage investering;
 • bedrijfszekerheid;
 • ondersteuning door onze servicedesk;
 • 24/7 monitoring van uw werkplekken;
 • eenvoudig gebruikersbeheer, rechten en digitale faciliteiten beheren.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Om alles duidelijk en helder in kaart te brengen, maken wij graag een afspraak met u om vrijblijvend een offerte te maken. Neemt u hierover gerust contact met ons op. Bel met 013 - 534 64 35 en vraag naar Marc van Berkel of Vincent Vorster.

>> Download hier de volledige folder

canon linksys intel hp vmware kaspersky microsoft logitech Altaro

OnView

Linfosys ontwikkelde ook OnView; software voor bewindvoerders. Klik voor meer informatie. Onview-logo50x50

Datacenter

Een eigen datacenter in Tilburg, met hosting diensten als Virtual Private Server, Hosted Exchange, netwerkbeheer en Online Werkplekken.

Contact

phone 013 - 534 64 35
fax 013 - 534 88 20
mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.